NC
NC

4-1

Derrota ca que non poderemos continuar defendendo o título do ano pasado.

O ZonaVella encaraba o encontro copeiro contra un conxunto xove que está a facer unha gran tempada e nun terreo de xogo que roza o límite do regulamento en canto a dimensións. E saíu a xogar peor que os locais, mais intensos nas disputas e loitando por cada balón.

Tras uns primeiros minutos nos que os locais terían dúas claras ocasións para abrir o marcador, o encontro igualaríase en xogo. Moi imprecisos e con moita disputa, debido en parte o pouco espazo para mover o balón.

Serían os locais os que se adiantarían no encontro, mediado o primeiro tempo nun man a man que definiu moi ben o dianteiro do Peleteiro. (1-0, minuto 30).

Costaríanos chegar con claridade pero inda así, a piques de chegar ó descanso ÁlvaroMoure faría o empate (1-1, minuto 44). Co empate chegaria o tempo de lecer.

A volta dos vestiarios o ZonaVella si tomaría a iniciativa do xogo, con varias chegadas e intensificando os ataques. Sen ter as ideas, e menos ocasións claras, serian os locais cun disparo dende a frontel da área os que collerían vantaxa. (2-1, minuto 75). E co equipo na procura do empate un balón a espalda da defensa acabou con penalti do 3-1 no minuto 79.

O ZonaVella tentaría acurtar distancias pero nos últimos minutos outro balón ben filtrado poría o definitivo 4-1 (minuto 85).

Dar a noraboa o Peleteiro polo encontro e desexarle moita sorte na seguinte eliminatoria.

Fin dunha tempada con altibaixos e case sen tempo para o descanso, nos próximos días comezaremos a traballar na próxima tempada.